Pages

Subscribe Twitter

ORDER FORM

Monday, July 26, 2010

BIARLAH YM BERBICARA - HANNI RAMSUL



Tajuk : Biarlah YM Berbicara
Pengarang : Hanni Ramsul
Penerbit : Kaki Novel Enterprise

Harga nak jual: RM20.00 termasuk postage (pos laju)
Harga asal: RM20.00
baru beli dan baru sekali di baca


Sinopsis:
Abang Kamal…
Walau segunung cinta yang kau hadiahkan padaku, terasa tidak akan merawat pedih tingkahmu pada diri ini.Namun, mengapa ketulusanmu akhirnya memercik simpati di hati? Membuat hatiku berlagu sendu? Mengalun irama indah di hati…

Encik Firdaus…
Memandang wajahmu, mengapa debar sering bertandang? Cintakah itu? Sungguh aku tidak pasti, kerana, cinta memang tidak pernah wujud di hati ini.Dan, kalau bukan cinta kenapa pula cemburu sering mengejar langkah ini? Cemburu pada bahagiamu yang tidak bertepi…

Charming…
Siapa pun engkau, mengapa aku rasa begitu rapat padamu. Hatiku begitu hampir denganmu. Derai tawamu, membelai bahagiaku. Bicara tanpa wajahmu, membuat aku kelemasan menanggung rindu. Sungguh aku ingin wujudkanmu di alam nyata. Namun, keberanian tidak pernah muncul di hati ini, sedang citaku cuma satu. Menjadi suri di hatimu…

Aku…
Aku penasaran sendiri. Penasaran dalam mencari erti cemburu dan rindu. Mentafsir di mana letaknya, cinta, sayang dan simpati. Kelirunya pabila semua rasa berkumpul menagih pada hati yang satu. Sungguh aku penasaran melalui simpang siur permainan duniawi ini…

sapa nak beli boleh email aku : salmiahehehe@gmail.com
hanya yang berminat sahaja akan dilayan.

4 comments:

pupel said...

dah beli da novel ni tapi tak sempat nak bace da tertinggal umah family xbf.huwaaa

Amy Syaquena said...

salam..

Dah beli tapi x tau campak kat mane sampai ke hari nie x baca lagi huhu..


jemput ke sinar raudah..
http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/di-tindih-makhluk-halus-semasa-tido.html

Mama Zara said...

salam tn umah..ada lg x ni...rs cam x penah bc & xde dlm koleksi..

Ms and Mr Red Ribbon said...

dah listed kat http://mylelongplace.blogspot.com